Oppdrettere

Maine Coon-ringen i Norge er en raseklubb for oppdrettere og elskere av Maine Coon. Som klubb kan vi ikke garantere for medlemmenes avlsarbeid, kvalitet eller etikk. Det er derfor viktig at kjøpere selv setter seg godt inn i rasen og er kritisk til hvem dere kjøper av.

Les våre gode råd her: “Før du kjøper Maine Coon”

Her finner du kattunger til salgs

Se også geografisk oversikt over oppdretterne

Gå direkte til A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å/AA

A

NO*Actress
Connie Skeie Iveland, Aust-Agder
Mobil: 91535836 Epost
Driver et lite oppdrett av Maine Coon sammen med min mann og våres to jenter. Vi har for tiden 4 katter og en Pomeranian. Legger inn nye bilder med jevne mellomrom, så her er det bare å følge med – vi er medlem av Sørak.

 

NO*Ageria’s
Hilde Dahl Trøgstad, Østfold
Facebook Epost                        mobil: 45281440
Vi har et lite familieoppdrett av Maine Coon. Har sølvlinjer og fokus på helse, god type og godt lynne. Helsetester avlskatter med hjertescanning og HD-røntgen før avl.

 

Alterskjær  (TICA)
Monica Alterskjær Sundset Kvaløya, Troms
Facebook     Nettside Epost
Alterskjær Maine Coon (etablert 2017) holder til Håkøya utenfor Tromsø. Jeg følger PawPeds sitt helseprogram, og ønsker bidra til økt genetisk variasjon i rasen gjennom mitt avlsarbeid. Vi registrerer kattene i TICA og inkluderer polydaktyle katter i mitt oppdrett. Mer informasjon om oss og våre katter finnes på nettsiden.

 

NO*Alvøkatten
Håkon og Tove Larsen Godvik/Bergen, Hordaland
Epost (Tove) eller  Epost (Håkon)
Holder til i Godvik.

 

NO*Atlantic Lynx
Siv Fagervold Aure, Møre og Romsdal
Facebook Epost    mobil: 98105476
Vi er et lite oppdrett i Møre og Romsdal. Kattene bor hjemme sammen med familien og er en del av den, de vokser opp i familieliv med tre barn og er godt sosialiserte. Vi er ny-oppstartet oppdrett, men har lang erfaring med dyr, genetikk og ernæring. Avlskattene HD-røntges før avl.

 

B

(N) Bargello
Nina Vinje Bjerkreim, Rogaland
Nettside      Mobil: + 47 92622327 Epost
Vi har drevet oppdrett siden 1999, og ønsker å få fram flotte rasetypiske katter med et godt temperament. Vi tester våre katter for HCM med ultralyd. De siste årene har vi også oppdrettet Devon Rex.

 

Big Hero (ORKK)
Margaret Elin Stenland Vormedal/Karmøy, Rogaland
Instagram Epost    mobil: 91865945
Vi driver et lite oppdrett med fokus rasetypiske Maine Coon. Kattene våre er en del av familien.

 

NO*Blue Crescendo
Hanne Gjønvik Trondheim, Trøndelag
Facebook      Nettside Epost                         mobil: 98081522
Jeg driver et lite oppdrett i Trondheim, med fokus på helse og rasetypiske katter. Vi hjertescanner avlskattene våre jevnlig. Kattene er, og oppdras som familiemedlemmer slik at vi vet at det er trygge og gode katter vi gir ifra oss..

 

NO*Blue Warrior
Hilde Foseid Haugli Aurskog, Akershus
Facebook   Nettside Epost                mobil: 95062261
Jeg har et lite oppdrett som holder til i landlige forhold i Aurskog Høland kommune. Jeg ønsker å avle frem friske, sosiale og rasetypiske maine coon. Jeg følger PawPeds sitt helseprogram, så alle mine katter som benyttes i avl er HD-røntget og har tatt ultralyd av hjertet. Nå har jeg to fertile jenter, og en kastrat gutt.

 

NO*Broomi’s
Marte Mari Kristiansen Ringaker, Hedmark
mobil: 45000841 Epost
Et lite oppdrett av Maine Coon. Jeg fikk mitt stamnavn i 2013. Mitt fokus er gemytt, samt og være med på og avle rasetypiske Maine Coon.

 

C

NO*Candy Crush
Elin Bergsagel Kylllingstad Sandnes, Rogaland
Facebook Epost                    mobil: 45474544
Vi har har et lite oppdrett av Maine Coon og holder til i Sandnes. Avlskattene vår bor inne som en del av familien.

 

NO*Cimini’s
Kine-Marie Hernes Gratangen, Troms
Facebook Epost         mobil: 91618960
Vi er et lite Maine Coon-oppdrett, som holder til i Gratangen i Troms. Målet vårres er å få fram rasetypiske katter. Kattene bor ilag med oss, og er selvfølgelig en del av familien.

 

(N) Cream Velvet’s
Lisbeth Catrine Grimstad Bergen, Hordaland
Facebook Epost                mobil: 40484801
Vi har et lite oppdrett registrert 1995. Vi har fokus på sosiale rasetypiske katter med godt lynne. Hos oss er kattene familiemedlemmer, de går fritt i huset og har tilgang til kattegård om de ønsker å gå ut.

 

D

av Dølbakken (N)
Vivian Dølbakken Oftedal Sandnes, Rogaland
Nettside     mobil: 41937777 Epost
Vi driver et lite Maine Coon oppdrett i Sandnes, Rogaland. Hos oss er kattene en del av familien. Mål med oppdrett er å avle frem sunne, rasetypiske katter med godt gemytt.

 

E

NO*Ejsten
Charlotte Ejsten Pedersen Hamar, Hedmark
Facebook Epost mobil: 97888343
Maine Coon-oppdretter som har hatt Maine Coon siden 2006. Som oppdretter er det viktig å ha fokus på hele katten, helse, trivsel, gemytt, standard, og se det enkelte individ.

 

(N) Endless
Grethe Bachmann Moss, Østfold
mobil: 99588979 Epost
Erfaren oppdretter i Moss

 

NO*Everdeen
Hilde-Mari Vik Fiksdal, Møre og Romsdal
Facebook Epost      mobil: 45036110
NO*Everdeen er et lite oppdrett lokalisert i Vestnes. Kattene bor sammen med meg og mine barn i enebolig med store luftemuligheter. Vi tar gjerne imot besøk dersom du vurderer maine coon og vil hilse på oss og kattene

F

NO*Fenriskatten
Elise Strandheim Hamar, Hedmark
Facebook      Nettside Epost
Vi er et lite oppdrett av Maine Coon som jobber aktivt for sunne og rasetypiske kattunger. Våre katter lever som en del av familien, som gjør de trygge og sosiale. I tillegg til fokus på helse hos kattene jobber vi aktivt for en åpen og god dialog før, under og etter kjøp.

 

NO*Fjelltrollet
Elin Solli Nordby Skotterud, Hedmark
Facebook       Nettside Epost
NO*Fjelltrollet er et lite Maine Coon-oppdrett som holder til på Skotterud. Vi har fokus på å avle frem katter som er rasetypiske og har et godt gemytt. Kattungene som blir født hos oss vokser opp i stua, og blir godt sosialiserte. Alle avlskattene våre blir HCM-scannet. Oppdretter har til nå fullført to av tre kurs i PawAcademy kurs for oppdrettere.

 

NO*Fjordlynx
Sissel Karin Hals Førde, Sogn og Fjordane
Facebook     Nettside Epost         mobil: 45803309
Fjordlynx er eit lite oppdrett blant fjordar og fjell på Vestlandet, registrert i NRR i 2015.

 

NO*Frostheim’s
Jeanett Mikkelsen Tromsø, Troms
Facebook     Nettside Epost
Velkommen til NO*Frostheim’s, et dedikert Maine Coon-oppdrett basert i vakre Nord Norge. Hos oss er fokus på temperament og rasestandard høyt, og avlskattene hjertescannes. Med få kull per år legger vi stor vekt på hver kattunge og deres individuelle behov. Alle våre kjøpere og kattunger får kontinuerlig oppfølgning gjennom kattens liv.

 

G

(N) Galions Cats
Galionscats
Randi Dørum Ask, Hordaland
Nettside     Mobil: 91551249 Epost
Vi er et lite oppdrett i skogbrynet på en øy, Askøy, utenfor Bergen. Vi har flere store kattegårder og kattene går ut og inn i huset som de vil. Vi har drevet oppdrett siden 1.mars 2008.

 

Glittertind’s (TICA)
Elisabeth Stjernevall Halden, Østfold
Facebook Epost
Vi er et oppdrett som holder til i Halden, og registrerer i Oslo Rasekattklubb ORKK. Kattunger vokser opp i stua, blir derfor godt vant med daglige lyder og støy. De blir godt sosialisert av barn, voksne og 2 små hunder. Vi har fokus på gemytt, og kattene testes for HCM1-A31p DNA før avl (ikke krav i TICA).

 

NO*Grand Paws
Susann Eidem Rogne Ørskog, Møre og Romsdal
Facebook Epost                   mobil: 98671348
Vi har et lite opprett som holder til på Sjøholt, Møre og Romsdal. Kattene våres vokser opp inne i stua sammen med oss og er vant med små barn.

 

H

NO*Hairbandit
Anna Karin Myklebust Austmarka, Hedmark
Facebook Epost
Oppdrett av Maine Coon og Tibetansk Terrier siden 2014. Vektlegger helse og gemytt i mitt oppdrett, og er med i Pawpeds helseprogram, med hofterøntgen og hjertescanning. Holder til på Austmarka i søndre enden av vakre Finnskogen. Kattene har store luftegårder og går fritt inn og ut av huset som de vil.

 

HappyStar (TICA)
Vibeke Marie Aasgaard Moss, Østfold
Facebook       Nettside Epost
Vi er et oppdrett registrert i TICA USA og den norske klubben Freyas Cats. Kattene hos oss har alle rom til disposisjon pluss en stor uteplass som de bruker hele året. Vi er opptatt av godt lynne. Vi har også polydaktyle katter i vårt avlsprogram. Kontakt oss gjerne på Facebook.

 

NO*Haugstua
Trine Peggy Røstad Trondheim, Trøndelag
Instagram Epost    mobil: 95027800
Haugstua Maine Coon er et oppdrett som holder til på Byneset like utenfor Trondheim. Noen av våre katter er også HD testet. Vi bor i landlige omgivelser og våre katter kan gå ut og inn i en stor luftegård, året rundt når de måtte ønske.

 

NO*Healing gems
Rita Schjetne Saltstraumen, Nordland
Facebook Epost                 mobil: 99034296
Nyoppstartet lite oppdrett hvor det planlegges første kull sommeren 2023. Info om kattene og oppdrettet finner du på Facebook.

 

(N) HeLo’s Farm
Helga Svendsen Borkenes, Troms
Mobil: +47 98672611 Epost
Jeg har et oppdrett der fokus er på rasetypiske og snille katter. Kattene mine er en del av familien der de daglig er sammen med oss. Jeg har stor utegård der kattene kan gå fritt omkring. Jeg elsker mine katter og er veldig stolt over dem.

 

I

Illyrian Lynx (WCF)
Bettina Bachmann Moss, Østfold
mobil: 48273189 Epost
Erfaren oppdretter i Moss. Avlskattene følges opp med HD-røntgen og HCM-hjerteundersøkelse.

 

J

NO*JewelerCats
Ingebjørg S. Helle Bærum, Akershus
Nettside     mobil: + 47 900 12 502 Epost
Vi driver et lite oppdrett i Bærum med hovedfokus på helse og gemytt, samt bredde i avlsbasen. Jeg følger PawPeds sine retningslinjer ang. testing av katter brukt i avl med HD-røntgen og hjertescanninger.

 

K

(N) Kiroprax
Lise Lothe Grimstad, Agder
Facebook Epost                   mobil: 92285928
Vi er et lite oppdrett på Sørlandet som søker å avle frem sunne og kjærlige katter. Flere av våre avlskatter er outcross-katter. Vi samarbeider med forverter og oppdrettere på Øslandet og i Bergen for å få frem flotte Maine Coon. Vi legger ut informasjon om kull på vår Facebookside.

 

NO*Knight Hart’s
Jeanette Nesøen Sarpsborg, Østfold
Nettside    mobil: +47 41441217 Epost
Vi er et lite oppdrett som holder til i Sarpsborg. Vi legger stor vekt på og avle frem rasetypiske katter med godt gemytt. Vi er også mye på utstillinger med våre katter. Vi oppdaterer hjemmesiden fortløpende med info om kull og utstilling.

 

L

(N) Ladejarlen
Christine Skjæran Trondheim, Trøndelag
Facebook Epost                 mobil: +47 90548293
Oppdrett av Maine Coon i Trondheim, fikk stamnavn godkjent i 2008 og det første kullet kom i 2010. Siden har vi hatt 2-3 kull i året i gjennomsnitt. Målet med vårt oppdrett er å få fram friske, rasetypiske katter med godt gemytt, lidenskapen er å se hva kattene gir videre over mange generasjoner. Alle våre avlskatter blir HCM-scannet flere ganger. Kattungene vokser opp i stua med folk og andre katter. Jeg tok NRRs oppdretterdiplomering i 2014.

 

NO*Lady Sansa’s
Stine Aasvik Skoppum, Vestfold
Faccebook    Mobil: 90532897 Epost
Lite Maine Coon oppdrett, kattene er en del av familien. Vi reiser ofte på utstillinger med kattene våre.

 

S*Lindevoll’s
lindevollskattoghund
Solveig Iglebæk Larvik, Vestfold
mobil: +47 47333284 Epost
Oppdrett av Maine Coon i over 20 år. Driver også med Pomeranian.

NO*Lygre’s
Kristin Faude Egersund, Rogaland
Facebook     Nettside Epost       Instagram
Vi driver et lite oppdrett i Egersund. Vårt mål er å oppdrette friske og kosete katter med et godt lynne. Avlskattene blir jevnlig hjertescannet. Vi legger også vekt på rasetypiske kjennetegn og deltar derfor jevnlig i utstillinger.

 

NO*Lykkelia’s
Anette Lykkeslett Solli Kleive, Møre og Romsdal
Facebook               Instagram Epost    Nettside   mobil: +47 92042638
Lite oppdrett av Maine Coon på Kleive, ca 30 min fra Molde sentrum. Katter hos oss vokser opp med hund og små barn, så de er veldig trygge og sosialiserte. Vi har drevet siden 2017, og kattene går fritt i hele huset i tillegg til kattegård. Ta gjerne kontakt på sms eller e-post.

 

DK*Lyngkatten  (Felis Danica)
Simone Søderberg Brande, Midtjylland, DANMARK
Facebook       Nettside Epost
Lyngkatten et opdræt af skønne MCO. Kattene bor som familiemedlemmer og vi har fokus på type og temperament. Kattene har fri adgang til hele huset og stor have. Vi tager jævnligt på udstillinger i DK og udlandet. Lyngkatten er Godkendt Katteri ved JYRAK. Lidt om mig – Diplomopdrætter ved Felis Danica – Gennemført G1, G2 & G3 ved Pawpeds. Besøg vores hjemmeside og se mere om kattene.

 

M

(N) Mydele’s
Mydele
Gudrun Sørensen Wulff Enebakk, Akershus
Nettside Epost
Oppdrett av Storpuddel og Maine Coon.

 

N

NO*Narumskogens
Monica Kjesbu Bjeglerud Toten, Oppland
Facebook              Instagram Epost                  mobil: 94054101
Lite Maine Coon-oppdrett ved Mjøsa.

 

NO*Never Naked
Cathrin Møllerop Kristiansund N, Møre og Romsdal
Facebook Epost
Stamnavnet NO*Never Naked ble godkjent 2014, og oppdrettet er tilknyttet NRR og FIFe. Jeg er medlem av Vestkystkatten katteklubb, og har vært aktiv utstiller siden 2011. Kattene får gå fritt i huset, ut og inn fra de rom som er i bruk slik de måtte ønske. De har to store utegårder tilgjengelige 24/7.

 

(N) Nordic Lynx
Britt Jarling Harstad, Troms
Facebook      Nettside Epost
Nordic Lynx er et oppdrett lokalisert i landlige omgivelser 13km sør for Harstad i Norge.Vårt mål med å avle denne fantastiske rasen er å vedlikeholde en trygg utvikling, både når det kommer til helse, psyke og de typiske kvalitetene til Maine Coon. Alle våre avlskatter hjertescannes.

 

O

NO*Old Orchard
Carina Chojnacki Stokke, Vestfold
Facebook       Nettside   Epost
Old Orchard er et lite oppdrett i Stokke, Vestfold. Kattene vokser opp i familien med barn og hund.

 

P

NO*Pearl Kitty
Yvonne Sagstad Frekhaug, Hordaland
Facebook           Instagram Epost               mobil: 94128074
Vi er et lite stueoppdrett lokalisert rett utenfor Bergen. Kattene våre vokser opp og lever sammen med oss. De er en del av familien.  Kattene våre er sKattene våre.

 

av Persicum
Wenche og Therese Halvorsen Fagerstrand, Akershus
Mobil: +47 911 30 543 Epost Wenche  Epost Therese
Oppdrett av Maine Coon siden 2003.

.

NO*Pukerudlia
Anette Caroline Krogsund Drammen, Buskerud
Facebook Epost                 mobil: 41289239
Oppdrettet legger vekt på å avle frem sosiale, trygge, rasetypiske, friske dyr. Avlskattene våre er testet etter det internasjonale helseprogrammet PawPeds sine anbefalinger for Maine coon, HD og HCM. Alle kattene har tilgang til hele huset, samt en stor inngjerdet utegård. Kattungene vokser opp i et hjem med barn, og er vant med mye liv og støy rundt seg.

 

NO*Pusekatten
Anne Helene Amundsen og Freddy Delbekk Råholt, Akershus
Facebook       Instagram Epost
Vi er et nytt og koselig oppdrett på Råholt, i Akershus fylke. Vi er et godt voksent par som driver oppdrettet, og alle våre coons- fra helt nyfødte til veldig store puser, lever i stuen/ hele huset med oss. De blir godt vant til alle lyder som hører med, sosialiserte og får myyye kos & oppmerksomhet. Vi følger de små veldig nøye, klipper klør en g pr uke, venner til bading og børsting, pusse tenner er også viktig 🙂 Vi forer de alle med vom, og riktig tørrfôr for hver sin alder. God næring er viktig fra de er små.

 

NO*PuZandora
Eva Maria Kristiansen Grimstad, Aust-Agder
Nettside    mobil: 93287934 Epost
Vi er et lite nyopprettet oppdrett som holder til i Grimstad. Vi legger stor vekt på å avle frem friske og rasetypiske katter med godt gemytt. Vi hjertescanner våre avlsdyr. Vi stiller også ut våre katter. Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, denne oppdateres jevnlig med info om kull og planer.

 

Q  R

 

S

NO*SaucerfulSecret
saucerfulsecret-banner
Trine Hegna Hølen, Akershus
Facebook               Instagram Epost             Nettside    mobil: 90856994
Jeg har stort engasjement for katt, kattehold og oppdrett. Var blandt de første i NRR som tok oppdretterdiplomeringen i 2013. Siden gjennomførte jeg G1, G2 og nå i 2018 også G3 kurset i PawAcademy. Mitt fokus er å få frem rasetypiske, flotte familiemedlemmer. Mine avlskatter er hjerteskannet før avl. Vi bor 4 mil øst for Oslo med rikelig plass både inne og ute for kattene.

 

(N) Shereniz
Denisha Agnethe Amdahl Oslo
mobil: 47401919 Epost
Vi er et lite oppdrett i Oslo, med stor boltreplass ute og inne for våre katter helt inntil skogen. Vi jobber for å levere sunne og rasetypiske kattunger, som er trygge og godt sosialiserte da de lever sammen med oss i familien. Vi skal begynne hjertescanne kattene før avl.

 

NO*Silkepoter
Ellen Kalvenes Tønsberg, Vestfold
mobil: +47 90883216 Epost
Vi holder til i Tønsberg. Kattene våre er en naturlig del av familien. Følg oss gjerne på vår Instagramkonto Silkepoter.

 

NO*Skarekatten
Eva Grete Rafdal Skare, Ullensvang, Hordaland
Facebook             Instagram Epost          Nettside      mobil: 95956219
Skarekatten holder til i Skare, innerst i Hardanger. Vi startet opp i 2018, og blir bare meir og meir begeistra for disse herligaste kattane. Maine Coon har ein heilt fantastisk personlighet og de er alle heilt unike i seg sjøl. Kattane e fullverdige familemedlemmer og de har vel bokstavlig talt overtatt huset (har eg blitt fortalt). De har tilgang til fleire luftegårder både heime og på hytta. Vi har fokus på rasetypiske, trygge og sosiale katter med godt temperament. Våre avlskatter blir hjertescannet. Vi reiser på utstillinger i Norge og er også jevnlig i Danmark og i det store utland.

 

NO*Staferni’s
Hilde Karterud Stavern, Vestfold
Facebook Epost   mobil: 98225647
NO*Staferni’s er et lite oppdrett som holder til i Stavern. Hos oss vokser kattungene opp som en naturlig del av vår familie. Våre katter blir hjertescannet før avl.

 

NO*Sydseter’s
Solfrid Sydseter Larvik, Vestfold
Facebook Epost   mobil: 94482443
Et stueoppdrett hvor kattene er en del av familien. Avlskattene er HD røntget.

 

T

NO*Tendenz
Jeanette Rinden Moss, Østfold
mobil: 48277994    Nettside Epost
Jeg har et lite oppdrett i Moss med datteren min på 15 år. Kattene er godt sosialiserte når de drar herfra. Vi synes det er gøy å delta på utstillinger når det passer.

 

U

V

NO*Vettekatten
Jim Bertelsen og Torhild Birkeland Konsmo, Vest-Agder
Facebook       Nettside Epost                    mobil: 97063250
Vi et registrert oppdrett av Maine Coon som holder til midt i Vest-Agder. Vi er diplomoppdrettere i NRR, og er opptatt av å avle på friske og rasetypiske katter med et godt temperament. Vi HCM-scanner og HD-røntger våre avlskatter.

.

NO*Vie’s
Ann Kristin Vie Vestfossen, Buskerud
mobil: 94499344 Epost
Jeg har et lite oppdrett av Maine Coon, med fokus på helse, godt lynne og type. Følger PawPeds helseprogram hvor alle avlsdyrene gjennomfører hjerte ultralyd og HD testes før avl. Har også 2 hunder som kattene vokser opp med. Er genuint opptatt av å spe på med all kunskap som er, har gjennomført PawPeds G1 kurs. Følg gjerne gruppen min Vie’s Maine Coon Cattery på Facebook.

W

NO*Waale’s
Emilia og Otto Waale Sarpsborg, Østfold
Facebook    mobil: 95074133 Emilia  og  40427652 Otto      TikTok Epost Emilia  og  Epost Otto
Nytt oppdrett. Våre katter er som familiemedlemmer og har tilgang til hele huset. De har en stor og flott luftegård, med klatretre, senger og gode muligheter for aktiviteter. Vi har stort fokus på riktig kosthold og sosialisering. Søk opp vår Facebook-gruppe for bilder og mer.

 

NO* WesterosCat
Anne Marit Berge Fredrikstad, Østfold
Facebook                 Instagram Epost       Nettside
Oppdrett registrert i 2012, med fokus på lav innavl/bredde i genbasen. Våre avlskatter HD-røntges og HCM-scannes etter helseprogrammene for rasen, med offentlige resultater i PawPeds database. All informasjon om våre avlskatter fins på nettsiden. Kunnskapsbasert oppdrett: Diplomert i NRR 2013; fullført alle trinn i PawAcademy for oppdrettere, medlem i FIFe Breed Council for MCO. Vi holder til i Torsnes utenfor Fredrikstad, 25 minutter fra svenskegrensen.

 

X Y Z Æ Ø Å AA

 

Oppføring på siden?

Oppdrettere i klubben kan logge inn og føre opp informasjon her

Oppdrettere i klubben kan også sende inn direkte til webmaster så legger vi deg til:

  • stamnavn, navn og sted/fylke
  • kontaktdata (epost, mobil)
  • banner (liggende format ca 600 x 220 px)
  • url til nettside og eventuell Facebookside
  • kort introduksjonstekst med presentasjon av oppdrettet – vær konkret

 

Comments are closed.