Oppdrettere

Maine Coon-ringens oppdrettere

Vi presenterer klubbens oppdrettere!

For kattunger til salgs se Kattunger og “Før du kjøper Maine Coon

Se også liste over oppdretterne oppført geografisk rundt i Norge

Gå direkte til A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å/AA

A

NO*Actress
Connie Skeie Iveland, Aust-Agder
Mobil: 91535836 Epost
Driver et lite oppdrett av Maine Coon sammen med min mann og våres to jenter. Vi har for tiden 4 katter og en Pomeranian. Legger inn nye bilder med jevne mellomrom, så her er det bare å følge med – vi er medlem av Sørak.

 

NO*Ageria’s
Hilde Dahl Trøgstad, Østfold
Facebook Epost                        mobil: 45281440
Vi har et lite familieoppdrett av Maine Coon. Har sølvlinjer og fokus på helse, god type og godt lynne. Helsetester avlskatter med hjertescanning og HD-røntgen før avl.

 

Alterskjær  (TICA)
Monica Alterskjær Sundset Kvaløya, Troms
Facebook Epost
Alterskjær Maine Coon (etablert 2017) holder til Håkøya utenfor Tromsø. Jeg følger PawPeds sitt helseprogram, og ønsker bidra til økt genetisk variasjon i rasen gjennom mitt avlsarbeid. Vi registrerer kattene i TICA og inkluderer polydaktyle katter i mitt oppdrett. Mer informasjon om oss og våre katter finnes på nettsiden.

 

NO*Antelis
Line Astrid Øiestad Borgenhaugen, Østfold
Kontakt oss på: Epost
Oppdrett av Maine Coon som holder til i Sarpsborg. Vi legger vekt på oppdrett av sosiale og rasetypiske katter. Vi liker å være med på utstillinger og ser det som et verktøy i vårt avlsarbeide.

 

B

(N) Bargello
Nina Vinje Bjerkreim, Rogaland
Mobil: + 47 92622327 Epost
Vi har drevet oppdrett siden 1999, og ønsker å få fram flotte rasetypiske katter med et godt temperament. Vi tester våre katter for HCM med ultralyd. De siste årene har vi også oppdrettet Devon Rex.

 

NO*Blue Crescendo
Hanne Gjønvik Trondheim, Trøndelag
Facebook Epost                         mobil: 98081522
Jeg driver et lite oppdrett i Trondheim, med fokus på helse og rasetypiske katter. Vi gjennomfører nødvendige tester, og hjertescanner avlskattene våre jevnlig. Kattene er, og oppdras som familiemedlemmer slik at vi vet at det er trygge og gode katter vi gir ifra oss..

 

NO*Blue Warrior
Hilde Foseid Haugli Hemnes, Aurskog-Høland, Akershus
Facebook Epost                mobil: 95062261
Jeg har et lite oppdrett som holder til i landlige forhold i Hemnes, Aurskog Høland Kommune. Jeg ønsker å avle frem friske, sosiale og rasetypiske maine coon. Jeg følger PawPeds sitt helseprogram, så alle mine katter som benyttes i avl er HD-røntget og har tatt ultralyd av hjertet. Nå har jeg to fertile jenter, og en kastrat gutt.

 

NO*Broomi’s
Marte Mari Kristiansen Ringaker, Hedmark
mobil: 45000841 Epost
Et lite oppdrett av Maine Coon. Jeg fikk mitt stamnavn i 2013. Mitt fokus er gemytt, samt og være med på og avle rasetypiske Maine Coon.

 

C

NO*Candy Crush
Elin Bergsagel Kylllingstad Sandnes, Rogaland
Facebook Epost                    mobil: 45474544
Vi har har et lite oppdrett av Maine Coon og holder til i Sandnes. Avlskattene vår bor inne som en del av familien.

 

NO*Cimini’s
Kine-Marie Hernes Gratangen, Troms
Facebook Epost         mobil: 91618960
Vi er et lite Maine Coon-oppdrett, som holder til i Gratangen i Troms. Målet vårres er å få fram rasetypiske katter. Kattene bor ilag med oss, og er selvfølgelig en del av familien.

 

(N) Cream Velvet’s
Lisbeth Catrine Grimstad Bergen, Hordaland
Facebook Epost                mobil: 40484801
Vi har et lite oppdrett registrert 1995. Vi har fokus på sosiale rasetypiske katter med godt lynne. Hos oss er kattene familiemedlemmer, de går fritt i huset og har tilgang til kattegård om de ønsker å gå ut.

 

D

E

NO*Ejsten
Charlotte Ejsten Pedersen Rakkestad, Østfold
Facebook Epost mobil: 97888343
Maine Coon-oppdretter som har hatt Maine Coon siden 2006. Som oppdretter er det viktig å ha fokus på hele katten, helse, trivsel, gemytt, standard, og se det enkelte individ.

 

F

NO*Fenriskatten
Elise Strandheim Hamar, Hedmark
Facebook Epost
Vi er et lite oppdrett av Maine Coon som jobber aktivt for sunne og rasetypiske kattunger. Våre katter lever som en del av familien, som gjør de trygge og sosiale. I tillegg til fokus på helse hos kattene jobber vi aktivt for en åpen og god dialog før, under og etter kjøp.

 

NO*Fjordlynx
Sissel Karin Hals Førde, Sogn og Fjordane
Facebook Epost         mobil: 45803309
Fjordlynx er eit lite oppdrett blant fjordar og fjell på Vestlandet, registrert i NRR i 2015.

 

G

(N) Galions Cats
Galionscats
Randi Dørum Ask, Hordaland
Mobil: 91551249 Epost
Vi er et lite oppdrett i skogbrynet på en øy, Askøy, utenfor Bergen. Vi har flere store kattegårder og kattene går ut og inn i huset som de vil. Vi har drevet oppdrett siden 1.mars 2008.

 

Glittertind’s (TICA)
Elisabeth Stjernevall Halden, Østfold
Facebook Epost
Vi er et oppdrett som holder til i Halden, og registrerer i Oslo Rasekattklubb ORKK. Kattunger vokser opp i stua, blir derfor godt vant med daglige lyder og støy. De blir godt sosialisert av barn, voksne og 2 små hunder. Vi har fokus på gemytt, og kattene testes for HCM1-A31p DNA før avl (ikke krav i TICA).

 

NO*Grand Paws
Susann Eidem Rogne Ørskog, Møre og Romsdal
Facebook Epost                   mobil: 98671348
Vi har et lite opprett som holder til på Sjøholt, Møre og Romsdal. Kattene våres vokser opp inne i stua sammen med oss og er vant med små barn.

 

H

NO*Hairbandit
Anna Karin Myklebust Austmarka, Hedmark
Facebook Epost
Oppdrett av Maine Coon og Tibetansk Terrier siden 2014. Vektlegger helse og gemytt i mitt oppdrett, og er med i Pawpeds helseprogram, med hofterøntgen og hjertescanning. Holder til på Austmarka i søndre enden av vakre Finnskogen. Kattene har store luftegårder og går fritt inn og ut av huset som de vil.

 

NO*Healing gems
Rita Schjetne Saltstraumen, Nordland
Facebook Epost                 mobil: 99034296
Nyoppstartet lite oppdrett hvor det planlegges første kull sommeren 2023. Info om kattene og oppdrettet finner du på Facebook.

 

(N) HeLo’s Farm
Helga Svendsen Borkenes, Troms
Mobil: +47 98672611 Epost
Jeg har et oppdrett der fokus er på rasetypiske og snille katter. Kattene mine er en del av familien der de daglig er sammen med oss. Jeg har stor utegård der kattene kan gå fritt omkring. Jeg elsker mine katter og er veldig stolt over dem.

 

I

J

NO*JewelerCats
Ingebjørg S. Helle Bærum, Akershus
mobil: + 47 900 12 502 Epost
Vi driver et lite oppdrett i Bærum med hovedfokus på helse og gemytt, samt bredde i avlsbasen. Jeg følger PawPeds sine retningslinjer ang. testing av katter brukt i avl med HD-røntgen og hjertescanninger.

 

K

(N) Kiroprax
Lise Lothe Grimstad, Agder
Facebook Epost                   mobil: 92285928
Vi er et lite oppdrett på Sørlandet som søker å avle frem sunne og kjærlige katter. Flere av våre avlskatter er outcross-katter. Vi samarbeider med forverter og oppdrettere på Øslandet og i Bergen for å få frem flotte Maine Coon. Vi legger ut informasjon om kull på vår Facebookside.

 

NO*Knight Hart’s
Jeanette Nesøen Sarpsborg, Østfold
mobil: +47 41441217 Epost
Vi er et lite oppdrett som holder til i Sarpsborg. Vi legger stor vekt på og avle frem rasetypiske katter med godt gemytt. Vi er også mye på utstillinger med våre katter. Vi oppdaterer hjemmesiden fortløpende med info om kull og utstilling.

 

NO*Kyralia’s
kyraliasmco
Maria Brox Lillesand, Agder
Facebook Epost                mobil: 47386813
NO*Kyralia’s er et lite oppdrett i Lillesand, 30 minutter øst for Kristiansand. Kattene bor sammen med meg og har luftegårder som de får være ute i. Er opptatt av å få frem snille, rasetypiske og sosiale katter, helse er også viktig og derfor sjekkes kattene for HCM før de brukes i avl. Jeg pleier å delta på 3 utstillinger hvert år, men det blir som oftes flere.

 

L

(N) Ladejarlen
Christine Skjæran Trondheim, Trøndelag
Facebook Epost                 mobil: +47 90548293
Oppdrett av Maine Coon i Trondheim, fikk stamnavn godkjent i 2008 og det første kullet kom i 2010. Siden har vi hatt 2-3 kull i året i gjennomsnitt. Målet med vårt oppdrett er å få fram friske, rasetypiske katter med godt gemytt, lidenskapen er å se hva kattene gir videre over mange generasjoner. Alle våre avlskatter blir HCM-scannet flere ganger. Kattungene vokser opp i stua med folk og andre katter. Jeg tok NRRs oppdretterdiplomering i 2014.

 

NO*Lady Sansa’s
Stine Aasvik Skoppum, Vestfold
Mobil: 90532897 Epost
Lite Maine Coon oppdrett, kattene er en del av familien. Vi reiser ofte på utstillinger med kattene våre.

 

S*Lindevoll’s
lindevollskattoghund
Solveig Iglebæk Larvik, Vestfold
mobil: +47 47333284 Epost
Oppdrett av Maine Coon i over 20 år. Driver også med Pomeranian.

 

DK*Lyngkatten  (Felis Danica)
Simone Søderberg Brande, Midtjylland, DANMARK
Facebook Epost
Lyngkatten et opdræt af skønne MCO. Kattene bor som familiemedlemmer og vi har fokus på type og temperament. Kattene har fri adgang til hele huset og stor have. Vi tager jævnligt på udstillinger i DK og udlandet. Lyngkatten er Godkendt Katteri ved JYRAK. Lidt om mig – Diplomopdrætter ved Felis Danica – Gennemført G1, G2 & G3 ved Pawpeds. Besøg vores hjemmeside og se mere om kattene.

 

NO*Lykkelia’s
Anette Lykkeslett Solli Kleive, Møre og Romsdal
Facebook               Instagram Epost       mobil: +47 92042638
Lite oppdrett av Maine Coon på Kleive, ca 30 min fra Molde sentrum. Katter hos oss vokser opp med hund og små barn, så de er veldig trygge og sosialiserte. Vi har drevet siden 2017, og kattene går fritt i hele huset i tillegg til kattegård. Ta gjerne kontakt på sms eller e-post.

 

M

(N) Mydele’s
Mydele
Gudrun Sørensen Wulff Enebakk, Akershus
Epost
Oppdrett av Storpuddel og Maine Coon.

 

N

NO*Narumskogens
Monica Kjesbu Bjeglerud Toten, Oppland
Facebook              Instagram Epost                  mobil: 94054101
Lite Maine Coon-oppdrett ved Mjøsa.

 

NO*Never Naked
Cathrin Møllerop Kristiansund N, Møre og Romsdal
Facebook Epost
Stamnavnet NO*Never Naked ble godkjent 2014, og oppdrettet er tilknyttet NRR og FIFe. Jeg er medlem av Vestkystkatten katteklubb, og har vært aktiv utstiller siden 2011. Kattene får gå fritt i huset, ut og inn fra de rom som er i bruk slik de måtte ønske. De har to store utegårder tilgjengelige 24/7.

 

(N) Nordic Lynx
Britt Jarling Harstad, Troms
Facebook Epost
Nordic Lynx er et oppdrett lokalisert i landlige omgivelser 13km sør for Harstad i Norge.Vårt mål med å avle denne fantastiske rasen er å vedlikeholde en trygg utvikling, både når det kommer til helse, psyke og de typiske kvalitetene til Maine Coon. Alle våre avlskatter hjertescannes.

 

O

NO*Old Orchard
Carina Chojnacki Stokke, Vestfold
Facebook   Epost
Old Orchard er et lite oppdrett i Stokke, Vestfold. Kattene vokser opp i familien med barn og hund.

 

P

NO*Pearl Kitty
Yvonne Sagstad Frekhaug, Hordaland
Facebook           Instagram Epost               mobil: 94128074
Vi er et lite stueoppdrett lokalisert rett utenfor Bergen. Kattene våre vokser opp og lever sammen med oss. De er en del av familien.  Kattene våre er sKattene våre.

 

NO*Pukerudlia
Anette Caroline Krogsund Drammen, Buskerud
Facebook Epost                 mobil: 41289239
Oppdrettet legger vekt på å avle frem sosiale, trygge, rasetypiske, friske dyr. Avlskattene våre er testet etter det internasjonale helseprogrammet Pawpeds sine anbefalinger for Maine coon, HD og HCM. Alle kattene har tilgang til hele huset, samt en stor inngjerdet utegård. Kattungene vokser opp i et hjem med barn, og er vant med mye liv og støy rundt seg.

 

Q  R

 

S

NO*SaucerfulSecret
saucerfulsecret-banner
Trine Hegna Hølen, Akershus
Facebook               Instagram Epost                mobil: 90856994
Jeg har stort engasjement for katt, kattehold og oppdrett. Var blandt de første i NRR som tok oppdretterdiplomeringen i 2013. Siden gjennomførte jeg G1, G2 og nå i 2018 også G3 kurset i PawAcademy. Mitt fokus er å få frem rasetypiske, flotte familiemedlemmer. Mine avlskatter er hjerteskannet før avl. Vi bor 4 mil øst for Oslo med rikelig plass både inne og ute for kattene.

 

(N) Seprine’s
Rita Aspvik Andebu, Vestfold
Facebook Epost              mobil: 93489555
Jeg bor i Andebu i Vestfold, og er medlem i Verak. Jeg har to Maine Coon: en jente som heter (N) The Hooligans Bimbo MCO fs 22 og en gutt som heter (N) Ann Tove’s Kamelot MCO n 09 22.

 

(N) Shereniz
Denisha Agnethe Amdahl Oslo
mobil: 47401919 Epost
Vi er et lite oppdrett i Oslo, med stor boltreplass ute og inne for våre katter helt inntil skogen. Vi jobber for å levere sunne og rasetypiske kattunger, som er trygge og godt sosialiserte da de lever sammen med oss i familien. Vi skal begynne hjertescanne kattene før avl.

 

NO*Skarekatten
Eva Grete Rafdal Skare, Ullensvang, Hordaland
Facebook Epost            mobil: 95956219
Vi har et lite oppdrett av Maine Coon i Skare. Vi fokuserer på rasetypiske katter og vi legger stor vekt på å sosialisere dem. Kattene bor sammen med oss I huset, de har mulighet å gå ut i luftegårder om de vil. Når vi reiser på hytta er kattene med og har luftegårder der også. De er våre 4-beinte familiemedlemmer.

 

NO*Staferni’s
Hilde Karterud Stavern, Vestfold
Facebook Epost   mobil: 98225647
NO*Staferni’s er et lite oppdrett som holder til i Stavern. Hos oss vokser kattungene opp som en naturlig del av vår familie. Våre katter blir hjertescannet før avl.

 

T U

 

V

NO*Vettekatten
Jim Bertelsen og Torhild Birkeland Konsmo, Vest-Agder
Facebook Epost                    mobil: 97063250
Vi et registrert oppdrett av Maine Coon som holder til midt i Vest-Agder. Vi er diplomoppdrettere i NRR, og er opptatt av å avle på friske og rasetypiske katter med et godt temperament. Vi HCM-scanner og HD-røntger våre avlskatter.

W

NO* WesterosCat
Anne Marit Berge Fredrikstad, Østfold
Facebook                 Instagram Epost
Oppdrett registrert i 2012, med fokus på lav innavl/bredde i genbasen. Våre avlskatter HD-røntges og HCM-scannes etter helseprogrammene for rasen, med offentlige resultater i PawPeds database. All informasjon om våre avlskatter fins på nettsidene våre. Diplomert oppdretter i NRR 2013; fullført alle tre trinn i PawAcademy kurs for oppdrettere. Fra desember 2016 bor vi på Torsnes utenfor Fredrikstad, bare 25 minutter fra Sverige.

 

X Y Z Æ Ø Å AA

 

 

Oppføring på siden?

Oppdrettere i klubben kan logge inn og føre opp informasjon her

Oppdrettere i klubben kan også sende inn direkte til webmaster så legger vi deg til:

  • stamnavn, navn og sted/fylke
  • kontaktdata (epost, mobil)
  • banner (liggende format ca 600 x 150/200 px – eller foto i egnet format det kan settes tekst på)
  • url til nettside og eventuell Facebookside
  • kort introduksjonstekst med presentasjon av oppdrettet – vær konkret

 

Comments are closed.