Oppdrettere

Maine Coon-ringens oppdrettere

Vi presenterer klubbens oppdrettere!

For kattunger til salgs se Katteformidling og “Før du kjøper Maine Coon

Se også liste over oppdretterne oppført geografisk rundt i Norge

Gå direkte til A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å/AA

A

NO*Actress
Connie Skeie Iveland, Aust-Agder
Mobil: 91535836 Epost
Driver et lite oppdrett av Maine Coon sammen med min mann og våres to jenter. Vi har for tiden 4 katter og en Pomeranian. Legger inn nye bilder med jevne mellomrom, så her er det bare å følge med – vi er medlem av Sørak.

 

Alterskjær
Monica Alterskjær Sundset Kvaløya, Troms
Facebook Epost
Alterskjær Maine Coon (etablert 2017) holder til Håkøya utenfor Tromsø. Jeg følger PawPeds sitt helseprogram, og ønsker bidra til økt genetisk variasjon i rasen gjennom mitt avlsarbeid. Jeg er medlem i TICA og inkluderer polydaktyle katter i mitt oppdrett. Mer informasjon om oss og våre katter finnes på nettsiden.

 

NO*Antelis
Line Edvartsen Borgenhaugen, Østfold
Kontakt oss på: Epost
Oppdrett av Maine Coon som holder til i Sarpsborg. Vi legger vekt på oppdrett av sosiale og rasetypiske katter. Vi liker å være med på utstillinger og ser det som et verktøy i vårt avlsarbeide.

Vi har kattunger!

 

B

(N) Bargello
Nina Vinje Bjerkreim, Rogaland
Mobil: + 47 92622327 Epost
Vi har drevet oppdrett siden 1999, og ønsker å få fram flotte rasetypiske katter med et godt temperament. Vi tester våre katter for SMA, PK og HCM DNA (A31P) og HCM ultralyd. De siste årene har vi også oppdrettet Devon Rex.

 

av Blåtind (N)
Nina Aune Stjørdal, Trøndelag
mobil: 45206040 Epost
Trønderske Maine coon. -av Blåtind har hatt denne fantastiske rasen siden 1991. I hjertet av trøndelag finner du dette katteoppdrettet!.

 

NO*Blue Crescendo
Hanne Gjønvik Trondheim, Trøndelag
Facebook Epost         mobil: 98081522
Jeg driver et lite oppdrett i Trondheim, med fokus på helse og rasetypiske katter. Vi gjennomfører nødvendige tester, og hjertescanner avlskattene våre jevnlig. Kattene er, og oppdras som familiemedlemmer slik at vi vet at det er trygge og gode katter vi gir ifra oss..

 

NO*Blue Warrior
Hilde Foseid Haugli Hemnes, Aurskog-Høland, Akershus
Facebook Epost                mobil: 95062261
Jeg har et lite oppdrett som holder til i landlige forhold i Hemnes, Aurskog Høland Kommune. Jeg ønsker å avle frem friske, sosiale og rasetypiske maine coon. Jeg følger PawPed sitt helseprogram, så alle mine katter som benyttes i avl er HD-røntget, har tatt ultralyd av hjertet og er DNA testet. Nå har jeg to fertile jenter, og en kastrat gutt. Jeg er på utkikk etter en ny avlsgutt.

 

NO*Broomi’s
Marte Mari Kristiansen Ringaker, Hedmark
mobil: 45000841 Epost
Et lite oppdrett av Maine Coon. Jeg fikk mitt stamnavn i 2013. Mitt fokus er gemytt, samt og være med på og avle rasetypiske Maine Coon.

 

C

NO*Candy Crush
Elin Bergsagel Kylllingstad Sandnes, Rogaland
Facebookside Epost                    mobil: 45474544
Vi har har et lite oppdrett av Maine Coon og holder til i Sandnes. Avlskattene våre DNA-testes og de bor inne som en del av familien.

 

D

 

E

 

F

NO*Fenriskatten
Elise Strandheim Hamar, Hedmark
Facebook Epost
Vi er et lite oppdrett av Maine Coon som jobber aktivt for sunne og rasetypiske kattunger. Våre katter lever som en del av familien, som gjør de trygge og sosiale. I tillegg til fokus på helse hos kattene jobber vi aktivt for en åpen og god dialog før, under og etter kjøp.

 

NO*Fjordlynx
Sissel Karin Hals Førde, Sogn og Fjordane
Facebook Epost         mobil: 45803309
Fjordlynx er eit lite oppdrett blant fjordar og fjell på Vestlandet, registrert i NRR i 2015.

 

G

NO*Gaianes
Monica Hestad Fredrikstad, Østfold
Facebook Epost
Vi driver et lite oppdrett av Maine Coon katter i Fredrikstad. Kattene vokser opp som en naturlig del av en dyreglad familie og har tilgang til hele hagen vår som er inngjerdet. Vår visjon er å få fram friske, flotte katter med et behagelig temperament. Våre katter testes for HD og HCM samt DNA-test HCM-A31P.

 

(N) Galions Cats
Galionscats
Randi Dørum Ask, Hordaland
Mobil: 91551249 Epost
Vi er et lite oppdrett i skogbrynet på en øy, Askøy, utenfor Bergen. Vi har flere store kattegårder og kattene går ut og inn i huset som de vil. Vi har drevet oppdrett siden 1.mars 2008.

 

H

NO*Hairbandit
Anna Karin Myklebust Austmarka, Hedmark
Facebook Epost
Oppdrett av Maine Coon og Tibetansk Terrier siden 2014. Vektlegger helse og gemytt i mitt oppdrett, og er med i Pawpeds helseprogram, med hofterøntgen, hjertescanning og DNA-testing. Holder til på Austmarka i søndre enden av vakre Finnskogen. Kattene har store luftegårder og går fritt inn og ut av huset som de vil.

 

(N) HeLo’s Farm
Helga Svendsen Borkenes, Troms
Mobil: +47 98672611 Epost
Jeg har et oppdrett der fokus er på rasetypiske og snille katter. Jeg tester kattene mine. Kattene mine er en del av familien der de daglig er sammen med oss. Jeg har stor utegård der kattene kan gå fritt omkring. Jeg elsker mine katter og er veldig stolt over dem.

 

I

 

J

NO*JewelerCats
Ingebjørg S. Helle Bærum, Akershus
mobil: + 47 900 12 502 Epost
Vi driver et lite oppdrett i Bærum med hovedfokus på helse og gemytt, samt bredde i avlsbasen. Jeg følger PawPeds sine retningslinjer ang. testing av katter brukt i avl.

 

K

(N) Kiroprax
Lise Lothe Grimstad, Agder
Facebook Epost          mobil: 92285928
Vi er et lite oppdrett på Sørlandet som søker å avle frem sunne og kjærlige katter. Flere av våre avlskatter er outcross-katter. Vi samarbeider med forverter og oppdrettere på Øslandet og i Bergen for å få frem flotte Maine Coon. Vi legger ut informasjon om kull på vår Facebookside.

 

NO*Kyralia’s
kyraliasmco
Maria Brox Lillesand, Agder
Facebook Epost        mobil: 47386813
NO*Kyralia’s er et lite oppdrett i Lillesand, 30 minutter øst for Kristiansand. Kattene bor sammen med meg og har luftegårder som de får være ute i. Er opptatt av å få frem snille, rasetypiske og sosiale katter, helse er også viktig og derfor sjekkes kattene for HCM før de brukes i avl. Jeg pleier å delta på 3 utstillinger hvert år, men det blir som oftes flere.

 

L

(N) Ladejarlen
Christine Skjæran Trondheim, Trøndelag
Facebook Epost           mobil: +47 90548293
Oppdrett av Maine Coon i Trondheim, fikk stamnavn godkjent i 2008 og det første kullet kom i 2010. Siden har vi hatt 2-3 kull i året i gjennomsnitt. Målet med vårt oppdrett er å få fram friske, rasetypiske katter med godt gemytt, lidenskapen er å se hva kattene gir videre over mange generasjoner. Alle våre avlskatter er gentestet for arvelige sykdommer og blir HCM-scannet flere ganger. Kattungene vokser opp i stua med folk og andre katter. Jeg tok NRRs oppdretterdiplomering i 2014.

 

S*Lindevoll’s
lindevollskattoghund
Solveig Iglebæk Larvik, Vestfold
mobil: +47 47333284 Epost
Oppdrett av Maine Coon i over 20 år. Driver også med Pomeranian.

 

DK*Lyngkatten
Simone Søderberg Brande, Midtjylland, DANMARK
Facebook Epost
Lyngkatten et opdræt af skønne MCO. Kattene bor som familiemedlemmer og vi har fokus på helbred, type og temperament. Kattene har fri adgang til hele huset og stor have. Vi tager jævnligt på udstillinger i DK og udlandet. Lyngkatten er Godkendt Katteri ved JYRAK. Lidt om mig – Diplomopdrætter ved Felis Danica – Gennemført G1, G2 & G3 ved Pawpeds. Besøg vores hjemmeside og se mere om kattene.

 

M

(N) Mydele’s
Mydele
Gudrun Sørensen Wulff Enebakk, Akershus
Epost
Oppdrett av Storpuddel og Maine Coon.

Vi har kattunger!

 

N

(N) Nordic Lynx
Britt Jarling Harstad, Troms
Facebook Epost
Nordic Lynx er et oppdrett lokalisert i landlige omgivelser 13km sør for Harstad i Norge.Vårt mål med å avle denne fantastiske rasen er å vedlikeholde en trygg utvikling, både når det kommer til helse, psyke og de typiske kvalitetene til Maine Coon. Alle våre avlskatter er fritestede for kjente genetiske sykdommer.

 

O

NO*Old Orchard
Carina Chojnacki Stokke, Vestfold
Epost Facebook
Old Orchard er et lite oppdrett i Stokke, Vestfold. Kattene vokser opp i familien med barn og hund.

 

P

 

Q

 

R

 

S

NO*Sapphire Crush
Siv Monica Aubert Skodje, Møre og Romsdal
mobil: 99327101 Epost

 

NO*SaucerfulSecret
saucerfulsecret-banner
Trine Hegna Hølen, Akershus
Facebook-side         Instagram Epost                mobil: 90856994
Jeg har stort engasjement for katt, kattehold og oppdrett. Var blandt de første i NRR som tok oppdretterdiplomeringen i 2013. Siden gjennomførte jeg G1, G2 og nå i 2018 også G3 kurset i PawAcademy. Mitt fokus er å få frem rasetypiske, flotte familiemedlemmer. Mine avlskatter er gentestet og hjerteskannet før avl. Vi bor 4 mil øst for Oslo med rikelig plass både inne og ute for kattene.

 

(N) Seprine’s
Rita Aspvik Andebu, Vestfold
Facebook Epost              mobil: 93489555
Jeg bor i Andebu i Vestfold, og er medlem i Verak. Jeg har to Maine Coon: en jente som heter (N) The Hooligans Bimbo MCO fs 22 og en gutt som heter (N) Ann Tove’s Kamelot MCO n 09 22.

 

T

 

U

 

V

NO*Vettekatten
Jim Bertelsen og Torhild Birkeland Konsmo, Vest-Agder
Facebook Epost                    mobil: 97063250
Vi et registrert oppdrett av Maine Coon som holder til midt i Vest-Agder. Vi er diplomoppdrettere i NRR, og er opptatt av å avle på friske og rasetypiske katter med et godt temperament. Vi HCM-scanner og HD-røntger våre avlskatter.

W

NO* WesterosCat
Anne Marit Berge Fredrikstad, Østfold
Facebook Epost
Oppdrett registrert i 2012, med fokus på lav innavl/bredde i genbasen og temperament. Våre avlskatter HD-røntges og HCM-scannes etter helseprogrammene for rasen, med offentlige resultater i PawPeds database. All informasjon om våre avlskatter fins på nettsidene våre. Diplomert oppdretter i NRR 2013; fullført alle tre trinn i PawAcademy kurs for oppdrettere. Fra desember 2016 bor vi på Torsnes utenfor Fredrikstad, bare 25 minutter fra Sverige.

Vi har kattunger!

 

X Y Z Æ Ø Å AA

 

Alle oppdrettere registrert i NRR kan søkes opp på NRRs nettside. For å registrere kattunger i NRR må foreldredyr være testet for HCM1-A31p-mutasjonen.

 

Oppføring på siden?

Oppdrettere i klubben kan logge inn og føre opp informasjon her

Oppdrettere i klubben kan også sende inn direkte til webmaster så legger vi deg til:

  • stamnavn, navn og sted/fylke (gamle)
  • kontaktdata (epost, mobil)
  • banner (liggende ca 600 x 200 px – eller foto i egnet format det kan settes tekst på)
  • url til nettside og eventuell Facebookside
  • kort introduksjonstekst med presentasjon av oppdrettet

 

Comments are closed.