Personvernerklæring

Maine Coon-ringen i Norge er forpliktet til å ivareta ditt personvern, og du skal kjenne deg trygg på at dine opplysninger blir forsvarlig håndtert hos oss. Disse vilkårene beskriver hvordan vi behandler dine opplysninger samt dine rettigheter i forbindelse med dette.

Innhentede opplysninger

Vi samler inn de opplysningene du selv oppgir i skjemaet når du blir medlem:

  • Navn og adresse
  • E-post og mobilnummer
  • Om du er eier, oppdretter eller familiemedlem
  • Eventuelt stamnavn og tilsluttet klubb
  • Eventuell lenke til hjemmeside eller Facebook-side

I tillegg fører vi regnskap over innbetalinger til Maine Coon-ringen.

Bruk av opplysninger

Vi bruker dine opplysninger for å identifisere medlemskapet ditt og for å kunne gi deg tilgang til «min side» på våre nettsider. Vi vil også sende deg relevant informasjon eller forespørsler på mail dersom du har gitt ditt samtykke til dette. Det kan være informasjon om aktiviteter, forespørsler om bidrag til publikasjoner, informasjon om valg e.l. Vi videreformidler ikke dine personopplysninger til andre.

Hvem kan se dine opplysninger

Det er styret i fellesskap som har tilgang til våre medlemslister. Alle styremedlemmer i Maine Coon-ringen har underskrevet taushetserklæringer.

Lagring av opplysninger og dine rettigheter

Maine Coon-ringen beholder dine opplysninger så lenge du er medlem hos oss og i inntil to år etter opphørt medlemskap. Dersom du ønsker dine personopplysninger slettet før det har gått to år kan du be oss om dette.

Du har rett til å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og rett til å få dine opplysninger korrigert dersom du mener noe er feil. Det er styret i fellesskap som er personvernansvarlig i Maine Coon-ringen i Norge.

Ved spørsmål kan du sende en henvendelse til info@mainecoonringen.no

 

Cookies – informasjonskapsler

Våre nettsider er laget med WordPress publiseringssystem, og lagrer automatisk informasjonskapsler om trafikk på sidene. Dette gir oss ikke tilgang til noe personlig informasjon, men bidrar til nettstedets statistikk og besøkstall. Er du innlogget medlem lagres informasjon om innlogging og brukersesjoner.

 

Comments are closed.